Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες

Η Insect Trojan με πρωταρχικό της στόχο τον σεβασμό στις ανησυχίες των πελατών της αντιμετωπίζει με άριστη κατάρτιση κάθε αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων .

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι άοσμα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αναλαμβάνουμε την υπηρεσία ελέγχου των επιβλαβών εντόμων στην οικία σας (Μονοκατοικίες – Πολυκατοικίες) και κοινόχρηστους χώρους, η οποία είναι γρήγορη και αποτελεσματική και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια τους φίλους και τα κατοικίδια ζώα σας. Δουλεύουμε σκληρά για να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε πελάτη για να προστατεύσουμε μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις, τα σπίτια τους.

Κλείσε Ραντεβού
εμπιστοσύνη

Προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες για να απαλλαγείτε από τα έντομα . Από τη δεκαετή εμπειρία μας στην καταπολέμηση των παρασίτων, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη δομή κάθε σπιτιού.

ασφάλεια

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι άοσμα, ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

εγγύηση

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας σας εξασφαλίζουν 100% εγγύηση σε οποιαδήποτε εφαρμογή γίνει στο χώρο σας. Δωρεάν επανέλεγχος.

εξειδίκευση

Γεωπόνος – Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Απεντομώσεων – Απολυμάνσεων.

Απεντόμωση Κατοικίας
 

Κλείσε Ραντεβού