Κλείσε Τώρα Ραντεβού

Η Insect Trojan με πρωταρχικό της στόχο τον σεβασμό στις ανησυχίες των πελατών της, αντιμετωπίζει με άριστη κατάρτιση κάθε προσβολή εντόμων και παρασίτων.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι άοσμα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αναλαμβάνουμε την υπηρεσία ελέγχου των επιβλαβών εντόμων – τρωκτικών στην οικία σας (Μονοκατοικία – Πολυκατοικία) και κοινόχρηστους χώρους, η οποία είναι γρήγορη και αποτελεσματική και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια, τους φίλους και τα κατοικίδια ζώα σας.
 
Δουλεύουμε σκληρά για να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε πελάτη για να προστατεύσουμε μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις, τα σπίτια τους.

Κλείσε Ραντεβού
εμπιστοσύνη

Προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες για να απαλλαγείτε από τα έντομα. Από τη δεκαετή εμπειρία μας στην καταπολέμηση των παρασίτων, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη δομή κάθε σπιτιού.

Απεντόμωση ασφάλεια

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι άοσμα, ασφαλή, υψηλής ποιότητας και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Απεντόμωση εγγύηση

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας σας εξασφαλίζουν 100% Αποτελεσματικότητα σε οποιαδήποτε εφαρμογή γίνει στο χώρο σας και όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από Γεωπόνο – Εντομολόγο.

Απεντόμωση εξειδίκευση

Γεωπόνος – Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Απεντομώσεων – Απολυμάνσεων – Μυοκτονιών.

Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις
Για Κατοικίες

Απεντόμωση Κατοικίας
 

Κλείσε Ραντεβού