Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες
Dampwood Τερμίτες
Λατινικό Όνομα:reticulitermes balkanensis

Πώς να απαλλαγείτε από τους Τερμίτες ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε τερμίτες στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.

Καταπολέμηση
Τερμιτών

Το μήκος του σώματος των υπόγειων τερμιτών είναι 5 μέχρι 7 χιλ. με χρώμα καστανό και πτέρυγες καστανογκρίζες. Η βασίλισσα μπορεί να ζήσει μέχρι και 12 χρόνια . Η σμηνουργία γίνεται συνήθως Απρίλιο έως Ιούνιο. Προσβάλουν όλα τα είδη ξύλου σε κατασκευές και κατοικίες αλλά και σε βιβλία, χαρτικά, χαρτόνια και κάθε κυτταρινούχο υλικό.

Διαφορά από μυρμήγκια
Η κύρια διαφορά των τερμιτών από τα μυρμήγκια έγκειται στο ότι το σώμα τους είναι μονοκόμματο με μια μικρή σύσφιγξη μεταξύ του θώρακα και της κοιλιάς, χωρίς το λεπτό μίσχο που έχουν τα μυρμήγκια που ενώνει το θώρακα με την κοιλιά τους.
Επίσης οι πτέρυγες στους τερμίτες είναι ισομήκεις ενώ στα μυρμήγκια οι πρόσθιες πτέρυγες είναι μεγαλύτερες από τις οπίσθιες.

Τροφάλλαξης T.T.R (Trap-Treat-Release)
Είναι η πιο επιτυχημένη μέθοδος καταπολέμησης των τερμιτών μέσω της οποίας οι τερμίτες που ανήκουν στην τάξη των εργατριών τρώνε το ξύλο και στην συνέχεια το πέπτουν με αποτέλεσμα το φαρμακευτικό σκεύασμα που είναι εμποτισμένο το προσβεβλημένο ξύλο να μεταφέρεται σε όλη την κοινωνία των τερμιτών και να καταστρέφεται.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τους Τερμίτες

Επικοινωνία

Τερμίτες ?
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα έντομα. Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Δωρεάν Έλεγχο Απεντόμωσης – Απολύμανσης – Μυοκτονίας !!!

Ραντεβού