Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες

Τερμίτες Υγρού Ξύλου

Τερμίτες Υγρού Ξύλου
Λατινικό Όνομα:reticulitermes balkanensis

Πώς να απαλλαγείτε από τους Τερμίτες Υγρού Ξύλου - Dampwood ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε Τερμίτες Υγρού Ξύλου στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων από εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.
 
Τα ξυλοφάγα έντομα είναι τα έντομα που τρέφονται από το ξύλο.
Έχουμε είδη που προσβάλλουν το ξύλο των δένδρων σε εξωτερικούς χώρους (δάση, αγρούς). Είδη που προσβάλλουν το ξύλο των κατοικημένων χώρων.

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ξύλου: το μαλακό και το σκληρό
Μαλακό ξύλο: κωνοφόρα (έλατο) και σκληρό ξύλο: πλατύφυλλα δένδρα (ευκάλυπτος).

Παράγοντες που επηρεάζουν την προσβολή είναι η υγρασία του ξύλου και η χημική κατάσταση (περιεκτικότητα σε κυτταρίνη, λιγνίνη).
 
Τροφάλλαξης T.T.R (Trap-Treat-Release)
Είναι η πιο επιτυχημένη μέθοδος καταπολέμησης των τερμιτών μέσω της οποίας οι τερμίτες που ανήκουν στην τάξη των εργατριών τρώνε το ξύλο και στην συνέχεια το πέπτουν με αποτέλεσμα το φαρμακευτικό σκεύασμα που είναι εμποτισμένο το προσβεβλημένο ξύλο να μεταφέρεται σε όλη την κοινωνία των τερμιτών και να καταστρέφεται.

Καταπολέμηση Τερμιτών

Το μήκος του σώματος των υπόγειων τερμιτών είναι 5 μέχρι 7 χιλ. με χρώμα καστανό και πτέρυγες καστανόγκριζες.
Οι κάστες των τερμιτών είναι οι εργάτες, οι οπλίτες, ο βασιλιάς και η βασίλισσα.
Οι εργάτες δεν έχουν πτέρυγες και είναι τυφλοί. Φροντίζουν για τα πάντα μέσα στην αποικία.
Οι οπλίτες είναι τυφλοί και άπτεροι και έχουν καθαρά αμυντικό και επιθετικό ρόλο.
Τα αναπαραγωγικά έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και εκτελούν σμηνουργίες για αναπαραγωγή το καλοκαίρι ή την άνοιξη.
Ο βασιλιάς κάνει συνεχείς συζεύξεις με την βασίλισσα.
Η βασίλισσα είναι το μόνο άτομο που ωοτοκεί και ζει μέχρι 12 χρόνια. Οι φωλιές και οι στοές είναι μέσα σε ξύλο, χωρίς επικοινωνία με το έδαφος.
Προσβάλουν όλα τα είδη ξύλου σε κατασκευές και κατοικίες αλλά και σε βιβλία, χαρτικά, χαρτόνια και κάθε κυτταρινούχο υλικό.

Διαφορά από μυρμήγκια
Η κύρια διαφορά των τερμιτών από τα μυρμήγκια έγκειται στο ότι το σώμα τους είναι μονοκόμματο με μια μικρή σύσφιγξη μεταξύ του θώρακα και της κοιλιάς, χωρίς το λεπτό μίσχο που έχουν τα μυρμήγκια που ενώνει το θώρακα με την κοιλιά τους.
Επίσης οι πτέρυγες στους τερμίτες είναι ισομήκεις ενώ στα μυρμήγκια οι πρόσθιες πτέρυγες είναι μεγαλύτερες από τις οπίσθιες.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τους Τερμίτες

Επικοινωνία

Τερμίτες
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα έντομα. Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Δωρεάν Έλεγχο!!!

Ραντεβού

Κάθε πότε πρέπει να κάνω Απεντόμωση ;
Η ιδανική περίοδος της απεντόμωσης είναι στην αρχή της άνοιξης (Απρίλιος) και αρχές φθινοπώρου (Σεπτέμβριος) δηλαδή δύο φορές το χρόνο.
Είναι επικίνδυνη η Απεντόμωση ;
Η εταιρεία Insect Trojan με σεβασμό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια χρησιμοποιεί για Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες Ασφαλή Υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.
Έχω μωρό είναι ασφαλή η Απεντόμωση ;
Η διαδικασία της απεντόμωσης είναι ασφαλή για εσάς και τα μωρά σας γιατί τα φάρμακα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι υψηλής ποιότητας – ασφαλή, άοσμα και δεν λεκιάζουν. Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από Γεωπόνο – Εντομολόγο.
Μετά από πόσες μέρες μπορώ να καθαρίσω ;
Ο καθαρισμός (σφουγγάρισμα) του πατώματος μετά την εφαρμογή της απεντόμωσης πρέπει να γίνεται μετά από 2-3 μέρες.
Γιατί έχει αυξηθεί ο πληθυσμός των Εντόμων ;
Τα τελευταία χρονιά παρατηρείται αλλαγή κλίματος – αλλοίωση του πλανήτη μας με αποτέλεσμα αυτό να έχει αντίκτυπο σοβαρό στον πληθυσμό των εντόμων καθώς οι συνθήκες ευνοούν στην αναπαραγωγή τους και στην διαβίωση τους.