Κλείσε Τώρα Ραντεβού
Κοριοί
Λατινικό όνομα:Cimex lectularius
Χρώμα:ανοιχτό καστανοκόκκινο - μαύρο
Μήκος σώματος:πάνω από 4 έως 5 χιλ.

Πώς να απαλλαγείτε από τους κοριούς ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κοριούς στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων από εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα Απεντόμωση για Κοριούς.

Καταπολέμηση κοριών

Οι κοριοί είναι χωρίς πτέρυγες. Χρώμα ανοιχτό καστανοκόκκινο με μικροσκοπικές τρίχες. Οι κοριοί που μόλις έχουν τραφεί με αίμα, παίρνουν ανοιχτό κόκκινο χρώμα το οποίο με τον χρόνο γίνεται καστανό μέχρι μαύρο. Σε χαμηλές θερμοκρασίες ζουν χωρίς τροφή πάνω από ένα έτος. Το δάγκωμα του εντόμου ακολουθούν δερματίτιδες, αλλεργίες και ψυχολογικά προβλήματα.

Επίσης οι κοριοί βρίσκονται σε κρεβάτια, χαραμάδες, ταπετσαρίες. Ο κοριός σε αντίθεση με τον ψύλλο δεν πηδάει. Τρέφονται κατά την διάρκεια της νύχτας για 5 -12 λεπτά. Ζουν για 1-3 έτη και μένουν χωρίς τροφή για μήνες. Εκκρίνουν αναισθητικό και γι’ αυτό η μύζηση δεν γίνεται αισθητή.

Απεντόμωση
Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός καθώς επίσης και ο έλεγχος παρασίτων που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλα υψηλής ποιότητας βιοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Η Ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τους Κοριούς

Επικοινωνία

Κοριοί
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα έντομα. Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Υπηρεσίες Απεντόμωσης – Απολύμανσης !!!

Ραντεβού