Κλείσε Τώρα Ραντεβού
Κοριοί
Λατινικό όνομα:Cimex lectularius
Χρώμα:ανοιχτό καστανοκόκκινο - μαύρο
Μήκος σώματος:πάνω από 4 έως 5 χιλ.

Πώς να απαλλαγείτε από τους κοριούς ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κοριούς στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων από εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα Απεντόμωση για Κοριούς.

Καταπολέμηση κοριών

Οι κοριοί είναι χωρίς πτέρυγες. Χρώμα ανοιχτό καστανοκόκκινο με μικροσκοπικές τρίχες. Οι κοριοί που μόλις έχουν τραφεί με αίμα, παίρνουν ανοιχτό κόκκινο χρώμα το οποίο με τον χρόνο γίνεται καστανό μέχρι μαύρο. Σε χαμηλές θερμοκρασίες ζουν χωρίς τροφή πάνω από ένα έτος. Το δάγκωμα του εντόμου ακολουθούν δερματίτιδες, αλλεργίες και ψυχολογικά προβλήματα.

Επίσης οι κοριοί βρίσκονται σε κρεβάτια, χαραμάδες, ταπετσαρίες. Ο κοριός σε αντίθεση με τον ψύλλο δεν πηδάει. Τρέφονται κατά την διάρκεια της νύχτας για 5 -12 λεπτά. Ζουν για 1-3 έτη και μένουν χωρίς τροφή για μήνες. Εκκρίνουν αναισθητικό και γι’ αυτό η μύζηση δεν γίνεται αισθητή.

Απεντόμωση
Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός καθώς επίσης και ο έλεγχος παρασίτων που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλα υψηλής ποιότητας βιοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Η Ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τους Κοριούς

Επικοινωνία

Τσιμπήματα κοριού

Οι κοριοί είναι ένα είδος εντόμων που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα, συνήθως τη νύχτα. Τα τσιμπήματα τους μπορούν να οδηγήσουν σε διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων δερματικών εξανθημάτων, ψυχολογικών επιδράσεων και αλλεργικών συμπτωμάτων. Τα τσιμπήματα των κοριών μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγές του δέρματος που κυμαίνονται από αόρατες, σε μικρές περιοχές κοκκινίλας, σε προεξέχουσες φυσαλίδες. Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν μεταξύ λεπτών και ημερών για να εμφανιστούν, και υπάρχει κνησμός σε κάθε περίπτωση. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται κουρασμένοι ή να έχουν πυρετό. Συνήθως, ακάλυπτες περιοχές του σώματος επηρεάζονται και συχνά τρία δαγκώματα εμφανίζονται σε μια σειρά. Μπορεί με τα τσιμπήματα των κοριών να μεταδίδονται μολυσματικές ασθένειες. Σπανιότερα τα τσιμπήματα των κοριών μπορεί να προκαλέσουν νέκρωση του δέρματος ή αγγειίτιδα.

Τσιμπήματα κοριού
Τσιμπήματα κοριού
 

Κοριοί
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα έντομα. Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Υπηρεσίες Απεντόμωσης – Απολύμανσης !!!

Ραντεβού