Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες
Ποντίκια
Λατινικό όνομα:Rattus norvegicus
Βάρος500grms
Μήκος σώματος25 cm
Χρώμακαστανό ή γκρί

Πώς να απαλλαγείτε από τα ποντίκια ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ποντίκια στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων σε δολωματικούς σταθμούς από εξειδικευμένους επιστήμονες – γεωπόνους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.

Ποντίκια Αντιμετώπιση - Καταπολέμηση

Το νορβηγικό ποντίκι έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα.
Είναι νυκτόβιο και καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά. Είναι επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία.
Οι ποντικοί μπορεί να είναι φορείς βακτηρίων, ιών, μυκήτων και να μεταδίδουν σε ζώα και σε ανθρώπους πολλές επικίνδυνες ασθένειες.
Η μετάδοση γίνεται είτε με επαφή των τρωκτικών με τρόφιμα είτε μέσω δαγκώματος από τα ίδια τα τρωκτικά.

Μυοκτονία
Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών, με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.

Ο αρουραίος είναι θηλαστικό ζώο που ανήκει στην τάξη των τρωκτικών.
Μοιάζει εξωτερικά με τον ποντικό, από τον οποίο ξεχωρίζει όμως εύκολα λόγου του μεγαλύτερου μεγέθους του, έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα, μήκους 25 εκ και ουρά ίσου μήκους. Το τρίχωμά του είναι πυκνό ενώ το κάτω μέρος του σώματος του έχει ανοιχτότερο χρώμα.Είναι νυκτόβιο και καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά.
Κυκλοφορεί όλο τον χρόνο. Ζεί μέχρι 3 χρόνια.
 
Οι ποντικοί (μύες) ανήκουν στην τάξη των τρωκτικών, η οποία αριθμεί τα 3000 είδη και είναι η μεγαλύτερη απ όλες τις τάξεις των θηλαστικών.
Η παρουσία των ποντικών δεν είναι καθόλου διασκεδαστική το αντίθετο μάλιστα.
Οι ποντικοί αποτελούν φορείς και μεταδότες πολλών παθογόνων μικροοργανισμών, οι οποίοι προκαλούν στον άνθρωπο ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τα Ποντίκια

Επικοινωνία

Υπηρεσίες

Ποντίκια - κατοικίδια ζώα

Σε σπίτια και σε χώρους στους οποίους διατηρούνται κατοικίδια ζώα (συνήθως σκυλιά) είναι δυνατόν να προσελκυσθούν ποντίκια από τις οσμές των ζωοτροφών.
Για να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα αυτή, πρέπει να λαμβάνεται πρόνοια ώστε η ζωοτροφή να μην σκορπίζεται στον γύρω χώρο και τυχόν περισσεύματα
μετά τα γεύματα των ζώων, να καθαρίζονται αμέσως.
Σε περίπτωση που θα γίνει αντιληπτή η παρουσία ενός και μόνο ποντικιού, να λαμβάνονται αμέσως μέτρα μυοκτονίας για να προλαμβάνεται η εγκατάσταση και ο πολλαπλασιασμός τους.

Φωτοβολταϊκά - Ποντίκια

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που τοποθετούνται στις στέγες των σπιτιών πρέπει να προστατεύονται από τα ποντίκια γιατί λόγω των καλωδίων που έχουν μπορεί
να υπάρξει αυξημένος κίνδυνος σπινθήρων και πρόκλησης πυρκαγιάς από τα φαγώματα στις καλωδιώσεις.
Χρειάζεται μυοκτονία για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες και αποφυγή περιττών εξόδων.

Ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων.

Είναι συχνό το φαινόμενο να παρατηρούνται ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων από επιθέσεις ποντικιών.
Πολλές φορές κυρίως σε parking μακριά από κόσμο ή στην εξοχή έχουν σημειωθεί ζημιές στα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων καθώς τα ποντίκια αρέσκονται να ροκανίζουν παντός είδους καλώδια.
Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των ποντικών είναι η μυοκτονία με την τοποθέτηση ειδικών δολωματικών σταθμών στον χώρο που σταθμεύεται το όχημά σας.

Μυοκτονίες
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα τρωκτικά (ποντίκια – αρουραίοι). Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Δωρεάν Έλεγχο Απολύμανσης – Μυοκτονίας !!!

Ραντεβού