Κλείσε Τώρα Ραντεβού
Ποντίκια
Λατινικό όνομα:Rattus norvegicus
Βάρος500grms
Μήκος σώματος25 cm
Χρώμακαστανό ή γκρί

Πώς να απαλλαγείτε από τα ποντίκια στο σπίτι ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ποντίκια στο σπίτι ή στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων σε δολωματικούς σταθμούς από εξειδικευμένους επιστήμονες – γεωπόνους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.
 
Τα ποντίκια μπορεί να εισέλθουν στο σπίτι μας από πολλά σημεία καθώς η ευελιξία του σώματος τους τα βοηθά στο να προσεγγίσουν και να φωλιάσουν σε οποιαδήποτε χώρο του σπιτιού μας. Η μελέτη του χώρου και ο απαραίτητος έλεγχος είναι σημαντικός για την καταπολέμηση ποντικών στο σπίτι μας έτσι ώστε να απαλλαγούμε μια και καλή.

Ποντίκια Αντιμετώπιση - Καταπολέμηση

Το νορβηγικό ποντίκι έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα.
Είναι νυκτόβιο και καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά.
Είναι επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία.
Οι ποντικοί μπορεί να είναι φορείς βακτηρίων, ιών, μυκήτων και να μεταδίδουν σε ζώα και σε ανθρώπους πολλές επικίνδυνες ασθένειες.
Η μετάδοση γίνεται είτε με επαφή των τρωκτικών με τρόφιμα είτε μέσω δαγκώματος από τα ίδια τα τρωκτικά.

Μυοκτονία
Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών, με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.

Ο αρουραίος είναι θηλαστικό ζώο που ανήκει στην τάξη των τρωκτικών.
Μοιάζει εξωτερικά με τον ποντικό, από τον οποίο ξεχωρίζει όμως εύκολα λόγου του μεγαλύτερου μεγέθους του, έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα, μήκους 25 εκ και ουρά ίσου μήκους. Το τρίχωμά του είναι πυκνό ενώ το κάτω μέρος του σώματος του έχει ανοιχτότερο χρώμα. Κυκλοφορεί κυρίως τη νύχτα και είναι καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά. Κυκλοφορεί όλο τον χρόνο. Ζεί μέχρι 3 χρόνια.
 
Οι ποντικοί (μύες) ανήκουν στην τάξη των τρωκτικών, η οποία αριθμεί τα 3000 είδη και είναι η μεγαλύτερη απ’ όλες τις τάξεις των θηλαστικών.
Η παρουσία των ποντικών στο σπίτι δεν είναι καθόλου διασκεδαστική το αντίθετο μάλιστα.
Οι ποντικοί αποτελούν φορείς και μεταδότες πολλών παθογόνων μικροοργανισμών, οι οποίοι προκαλούν στον άνθρωπο ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τα Ποντίκια

Επικοινωνία

Υπηρεσίες

Ποντίκια και κατοικίδια ζώα

Σε σπίτια και σε χώρους όπου διατηρούνται κατοικίδια ζώα (συνήθως σκυλιά) είναι πιο εύκολο να προσελκυσθούν ποντίκια από τις οσμές των ζωοτροφών.
Για να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα αυτή, πρέπει να λαμβάνεται πρόνοια ώστε η ζωοτροφή να μην σκορπίζεται στον γύρω χώρο και τυχόν περισσεύματα μετά τα γεύματα των ζώων, να καθαρίζονται αμέσως.
Σε περίπτωση που θα γίνει αντιληπτή η παρουσία ενός και μόνο ποντικιού, να λαμβάνονται αμέσως μέτρα μυοκτονίας για να προλαμβάνεται η εγκατάσταση και ο πολλαπλασιασμός τους.

Φωτοβολταϊκά και Ποντίκια

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που τοποθετούνται στις στέγες των σπιτιών πρέπει να προστατεύονται από τα ποντίκια γιατί λόγω των καλωδίων που έχουν μπορεί να υπάρξει αυξημένος κίνδυνος σπινθήρων και πρόκλησης πυρκαγιάς από τα φαγώματα στις καλωδιώσεις.
Χρειάζεται μυοκτονία για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες και αποφυγή περιττών εξόδων.

Ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων.

Είναι συχνό το φαινόμενο να παρατηρούνται ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων από επιθέσεις ποντικιών.
Πολλές φορές κυρίως σε parking μακριά από κόσμο ή στην εξοχή έχουν σημειωθεί ζημιές στα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων καθώς τα ποντίκια αρέσκονται να ροκανίζουν παντός είδους καλώδια.
Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των ποντικών είναι η μυοκτονία με την τοποθέτηση ειδικών δολωματικών σταθμών στον χώρο που σταθμεύεται το όχημά σας.

Ποντίκια στο σπίτι Πώς θα τα ξεφορτωθείς;

Οι ποντικοί μέσα στο σπίτι μας μπορούν να μπουν με δυο τρόπους. Είτε ενεργητικά είτε παθητικά. Ενεργητικά μπορεί να μπει από κάποια είσοδο του χώρου. Ο ποντικός εισέρχεται στο σπίτι μας όταν πρόκειται να αναζητήσει τροφή και κάπου να φωλιάσει.
Παθητικά ο ποντικός εισέρχεται στον χώρο μας είτε από μεταφορά επίπλων, μηχανών, μέσω κουτών και ο πολλαπλασιασμός τους είναι θέμα χρόνου. Τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για την αποφυγή των ποντικών είναι η σωστή τοποθέτηση των απορριμμάτων μέσα σε ειδικά δοχεία. Απορρίμματα που περιέχουν αποφάγια και αφήνονται μέσα σε πλαστικές σακούλες για πολλές ώρες έξω από τα κτήρια, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως πηγή προσέλκυσης ποντικών από τη μυρωδιά.
Ο συχνός καθαρισμός και η απομάκρυνση των υπολειμμάτων ζωοτροφών από τα σπιτάκια σκύλων. Υπολείμματα ζωοτροφών αποτελούνε την κυρία αιτία προσέλκυσης ποντικών σε σπίτια που συντηρούν οικιακά ζώα.
 

Η Γνώμη των Πελατών μας!

Είχαμε πρόβλημα με έντομα άψογη δουλειά και άμεση το πρόβλημα εξαλείφθηκε πλήρως. Τα παιδιά αξιαγάπητα και πρόθυμοι να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία είχαμε. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

αξιολογήσεις Google ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ
14 Ιανουαρίου 2022

Άμεση ανταπόκριση, η καλύτερη εξυπηρέτηση που έχω δει ποτέ! Τα παιδιά ήρθαν άμεσα όποτε χρειάστηκε και έκαναν τη δουλειά τους με αποτελεσματικότητα! Άψογοι επαγγελματίες τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

αξιολογήσεις Google Christina Syrakopoulou
5 Νοεμβρίου 2021

Εξαιρετικοί, τέλεια αποτελέσματα σε απεντόμωση. Όσες φορές έχουν έρθει είναι πάντα στην ώρα τους και πολύ φιλικοί. Επίσης, παίρνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις τώρα σε καιρό πανδημίας, πράγμα που το συναντάς σπάνια.

αξιολογήσεις Google Aggelos Avgerinos
10 Μαΐου 2021

Άψογοι σε όλα τους. Την επόμενη μέρα του τηλεφωνήματός μου, έκλεισαν ραντεβού, τοποθέτησαν τις παγίδες για τη μυοκτονία και ολοκλήρωσαν την εργασία σύντομα και επιμελημένα. Ευγενικοί, με το χαμόγελο στα χείλη. Ελπίζω ότι έτσι θα συνεχιστεί η συνεργασία μας.

αξιολογήσεις Google Ιωάννης Μητροσίλης
16 Μαρτίου 2021

Πολύ καλά παιδιά και επαγγελματίες! Γεωπόνοι! βασικό! άψογη εξυπηρέτηση!

αξιολογήσεις Google Spyros Pavlakos
13 Μαρτίου 2021

πολύ καλοί, εξυπηρετικοί, άμεση ανταπόκριση, γνωστές του αντικειμένου!!!

αξιολογήσεις Google Katerina Kokkosi
15 Αυγούστου 2020

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ Κ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.......

αξιολογήσεις Google Patramani Olympia
14 Σεπτεμβρίου 2019

Υπεύθυνη εργασία με αποτελέσματα. Συνεπείς και πλήρως ενημερωμένοι για το αντικείμενο τους.

αξιολογήσεις Google MARIA MALATESTA
3 Αυγούστου 2019

Πολύ καλή εξυπηρέτηση! Δεν ξαναείδα μυρμήγκια στην κουζίνα! Επιτέλους!

αξιολογήσεις Google Maria Kritikia
27 Ιουνίου 2019

Μας ελυσαν το προβλημα με τα κουνουπια. Φετος την ανοιξη παλι θα τους προτιμησουμε. Μπραβο παιδια.

αξιολογήσεις Google τασος καρκαγγελης
23 Μαρτίου 2019

Άμεση εξυπηρέτηση! Άριστη γνώση του αντικειμένου με άψογα αποτελέσματα! Χαμηλές τιμές ! Γρήγορη ανταπόκριση ! Συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

αξιολογήσεις Google Christos Nikitas
20 Ιανουαρίου 2019

Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία. Άμεση εξυπηρέτηση, αποτελεσματικότητα και μεγάλη γνώση για το αντικείμενο. Πέντε αστεράκια στα παιδιά και αν μπορούσα θα έδινα παραπάνω.

αξιολογήσεις Google Dame Blackeyed
18 Ιανουαρίου 2019

Μυοκτονίες
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Ποντίκια στο σπίτι Πώς θα τα ξεφορτωθείς;
Απαλλαγείτε από τα τρωκτικά (ποντίκια – αρουραίοι). Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Δωρεάν Έλεγχο Απολύμανσης – Μυοκτονίας !!!

Ποντίκια στο σπίτι
 

Ραντεβού

Τι σημαίνει Insect Trojan ;
Insect Trojan σημαίνει έντομο δούρειος ίππος και είναι μια εταιρεία Απεντομώσεων – Απολυμάνσεων και Μυοκτονιών η οποία στελεχώνεται από Γεωπόνο – Εντομολόγο απόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τι είναι η Απεντόμωση ;
Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε τις μεθόδους που επιτυγχάνονται για τον έλεγχο – καταπολέμηση των Εντόμων (παρασίτων) της Δημόσιας Υγείας.
Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών
ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλο υψηλής ποιότητας βιοκτόνων σκευασμάτων.
Τι είναι η Απολύμανση ;
Η Απολύμανση είναι μέθοδος καταπολέμησης και καθαρισμoύ ενός χώρου, επιφάνειας ώστε να εξαλειφθούν οι νοσογόνοι μικροοργανισμοί, ιοί, μικρόβια και βακτήρια.
Η μέθοδος της απολύμανσης έχει διαφορά με την μέθοδο και όρο της απεντόμωσης όπου καταπολεμούνται τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.
Τι είναι η Μυοκτονία ;
Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών (ποντίκια – αρουραίοι), με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς
που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.