Κλείσε Τώρα Ραντεβού
Ποντίκια
Λατινικό όνομα:Rattus norvegicus
Βάρος:500 gr
Μήκος σώματος:25 cm
Χρώμα:καστανό ή γκρί

Πώς να Απαλλαγείτε από τα ποντίκια στο σπίτι ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ποντίκια στο σπίτι ή στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων σε δολωματικούς σταθμούς από εξειδικευμένους επιστήμονες – γεωπόνους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.
 
Τα ποντίκια μπορεί να εισέλθουν στο σπίτι μας από πολλά σημεία καθώς η ευελιξία του σώματος τους τα βοηθά στο να προσεγγίσουν και να φωλιάσουν σε οποιαδήποτε χώρο του σπιτιού μας. Η μελέτη του χώρου και ο απαραίτητος έλεγχος είναι σημαντικός για την καταπολέμηση ποντικών στο σπίτι μας έτσι ώστε να απαλλαγούμε μια και καλή.

Καταπολέμηση ποντικών

Το νορβηγικό ποντίκι έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα.
Είναι νυκτόβιο και καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά.
Είναι επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία.
Τα ποντίκια είναι φορείς βακτηρίων, ιών, μυκήτων και να μεταδίδουν σε ζώα και σε ανθρώπους πολλές επικίνδυνες ασθένειες.
Η μετάδοση γίνεται είτε με επαφή των τρωκτικών με τρόφιμα είτε μέσω δαγκώματος από τα ίδια τα τρωκτικά.

Μυοκτονία
Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών, με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.

Ο αρουραίος είναι θηλαστικό ζώο που ανήκει στην τάξη των τρωκτικών.

Μοιάζει εξωτερικά με τον ποντικό, από τον οποίο ξεχωρίζει όμως εύκολα λόγου του μεγαλύτερου μεγέθους του, έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα, μήκους 25 εκ και ουρά ίσου μήκους.
Το τρίχωμά του είναι πυκνό ενώ το κάτω μέρος του σώματος του έχει ανοιχτότερο χρώμα. Κυκλοφορεί κυρίως τη νύχτα και είναι καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά. Κυκλοφορεί όλο τον χρόνο.
Ζεί μέχρι 3 χρόνια.
 
Οι ποντικοί (μύες) ανήκουν στην τάξη των τρωκτικών, η οποία αριθμεί τα 3000 είδη και είναι η μεγαλύτερη απ’ όλες τις τάξεις των θηλαστικών.
Η παρουσία των ποντικών στο σπίτι δεν είναι καθόλου διασκεδαστική το αντίθετο μάλιστα.
Οι ποντικοί αποτελούν φορείς και μεταδότες πολλών παθογόνων μικροοργανισμών, οι οποίοι προκαλούν στον άνθρωπο ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τα Ποντίκια

Επικοινωνία

Υπηρεσίες

Ποντίκια και κατοικίδια ζώα

Σε σπίτια και σε χώρους όπου διατηρούνται κατοικίδια ζώα (συνήθως σκυλιά – γάτες) είναι πιο εύκολο να προσελκυσθούν ποντίκια από τις οσμές των ζωοτροφών.
Για να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα ύπαρξης ποντικών στο σπίτι πρέπει να λαμβάνεται πρόνοια ώστε η ζωοτροφή να μην σκορπίζεται στον γύρω χώρο και τυχόν περισσεύματα μετά τα γεύματα των ζώων – κατοικίδιων να καθαρίζονται και να αφαιρούνται αμέσως.
Σε περίπτωση που θα γίνει αντιληπτή η παρουσία ενός και μόνο ποντικιού προστατέψτε το σπίτι σας από τα τρωκτικά λαμβάνοντας αμέσως μέτρα μυοκτονίας για να μειωθεί – εξαλειφθεί η εγκατάσταση και ο πολλαπλασιασμός τους.

Φωτοβολταϊκά και Ποντίκια

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που τοποθετούνται στις στέγες των σπιτιών πρέπει να προστατεύονται από τα ποντίκια γιατί λόγω των καλωδίων που έχουν μπορεί να υπάρξει αυξημένος κίνδυνος σπινθήρων και πρόκλησης πυρκαγιάς από τα φαγώματα στις καλωδιώσεις.
Χρειάζεται μυοκτονία για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες και αποφυγή περιττών εξόδων.

Ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων.

Είναι συχνό το φαινόμενο να παρατηρούνται ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων από επιθέσεις ποντικιών.
Πολλές φορές κυρίως σε χώρους όπως parking μακριά από κόσμο ή στην εξοχή έχουν σημειωθεί ζημιές στα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων καθώς τα ποντίκια αρέσκονται να ροκανίζουν παντός είδους καλώδια.
Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των ποντικών είναι η μυοκτονία με την τοποθέτηση ειδικών δολωματικών σταθμών στον χώρο που σταθμεύετε το όχημά σας από όπου η πρόσβαση είναι επικίνδυνη.

Ποντίκια στο σπίτι Πώς θα τα ξεφορτωθείς;

Οι ποντικοί μέσα στο σπίτι μας μπορούν να μπουν με δυο τρόπους. Είτε ενεργητικά είτε παθητικά. Ενεργητικά μπορεί να μπει στο σπίτι σας από κάποια είσοδο του χώρου όπως παράθυρα και πόρτες.
 
Ένα ποντίκι εισέρχεται στο σπίτι μας όταν πρόκειται να αναζητήσει τροφή και κάπου να φωλιάσει για αυτό προστατεύουμε τα τρόφιμα μας σε συσκευασίες τροφίμων. Παθητικά ο ποντικός εισέρχεται στον χώρο μας είτε από μεταφορά επίπλων, μηχανών, μέσω κουτών και ο πολλαπλασιασμός τους είναι θέμα χρόνου.
 
Τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για την αποφυγή των ποντικιών στο σπίτι είναι η σωστή τοποθέτηση των απορριμμάτων μέσα σε ειδικά δοχεία.
Απορρίμματα που περιέχουν αποφάγια και αφήνονται μέσα σε πλαστικές σακούλες για πολλές ώρες έξω από τα κτήρια, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως πηγή προσέλκυσης ποντικών από τη μυρωδιά.
Ο συχνός καθαρισμός και η απομάκρυνση των υπολειμμάτων ζωοτροφών από τα σπιτάκια σκύλων.
Υπολείμματα ζωοτροφών αποτελούνε την κυρία αιτία προσέλκυσης ποντικών σε σπίτια που συντηρούν οικιακά ζώα – κατοικίδια.
 

Η Γνώμη των Πελατών μας!

Πολύ συμπαθητικα τα παιδια τα είχα ξανακαλεσει πριν δύο Χρόνια! Ήταν άψογα στη δουλειά τους!

Αξιολόγηση Δομνα Βουδουρη
4 Ιανουαρίου 2023

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, άμεση εξυπηρέτηση με γνώση του αντικειμένου και ευγενείς. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Αξιολόγηση Έλενα Κωστοπούλου
18 Νοεμβρίου 2022

Φανταστική δουλεια πολύ καλα καταρτησμενοι στο αντικείμενο. Άμεση εξυπηρέτηση. Το προτεινω ανεπιφύλακτα

Αξιολόγηση Ρένα Κατσή
18 Νοεμβρίου 2022

Καταπληκτικοί επαγγελματίες Χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες τους πανω απο 3 χρόνια κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπραβο!

Αξιολόγηση Ρανια Χαμηλού
18 Οκτωβρίου 2022

Εξαιρετικοί επαγγελματίες ακριβείς στο ραντεβού τους σχολαστικοί στη δουλειά τους .Πολύ καλοί επιστήμονες πρόθυμοι να σου εξηγήσουν και να λύσουν κάθε πρόβλημα που έχει προκύψει.Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Αξιολόγηση Tzeni Damianea
18 Οκτωβρίου 2022

Πολύ καλοί, ευγενικοί, άμεσοι και αποτελεσματικοί! Μας έχουν βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κουνούπια, μυρμήγκια και άλλα έντομα

Αξιολόγηση Antonis Papadogiannakis
18 Οκτωβρίου 2022

Είναι η 2η φορά που καλώ τα συγκεκριμένα παιδιά καθώς το αποτέλεσμα πέρυσι ήταν εξαιρετικό και το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιήσαν κράτησε μακρυά έντομα και κατσαρίδες για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ευγενικοί και επαγγελματίες γεωπόνοι, ανταποκρίνονται άμεσα για να σε εξυπηρετήσουν.

Αξιολόγηση Athanasia
18 Ιουλίου 2022

Προσηνείς, άμεσοι, και πολύ καλοί επαγγελματίες. Συνιστώνται ανεπιφύλακτα,

Αξιολόγηση Thanos Efstathiou
18 Ιουνίου 2022

Εξαιρετικοί επαγγελματίες γεωπόνοι! Πλήρως καταρτισμένοι και ενημερωμένοι, χρησιμοποιούν ποιοτικά φάρμακα και καλύπτουν κάθε χώρο και σημείο του σπιτιού που απαιτείται. Κάθε χρόνο επιλέγουμε να κάνουμε απεντόμωση στο σπίτι μαζί τους και είμαστε πάντα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα! Πάντα ευγενικοί και φιλικοί, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αξιολόγηση κικο ο
18 Ιουνίου 2022

Εμπιστευτείτε την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την κατάρτησή τους. Είναι η σίγουρη λύση!

Αξιολόγηση Kontaxaki Stella
18 Ιουνίου 2022

Σας ευχαριστούμε για την καταπληκτική δουλειά. Επαγγελματίες με συμβουλές και επεξηγήσεις. Αλέξανδρος, Λεωνίδας, Ειρήνη, Αριάδνη.

Αξιολόγηση Alexander Kurpick
18 Απριλίου 2022

Πολύ καλά παιδιά και επαγγελματίες! Γεωπόνοι! βασικό! άψογη εξυπηρέτηση!

Αξιολόγηση Spyros Pavlakos
18 Ιανουαρίου 2022

Είχαμε πρόβλημα με έντομα άψογη δουλειά και άμεση το προβλημα εξαλείφθηκε πλήρως. Τα παιδιά αξιαγάπητα και πρόθυμοι να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία είχαμε. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αξιολόγηση ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ
18 Ιανουαρίου 2022

Εξαιρετικοι, τέλεια αποτελέσματα σε απεντομωση. Όσες φορές έχουν έρθει είναι πάντα στην ώρα τους και πολύ φιλικοί. Επίσης, παίρνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις τώρα σε καιρό πανδημίας, πράγμα που το συναντάς σπάνια.

Αξιολόγηση Aggelos Avgerinos
18 Ιανουαρίου 2022

Άμεση ανταπόκριση, η καλύτερη εξυπηρέτηση που έχω δει ποτέ! Τα παιδιά ήρθαν άμεσα όποτε χρειάστηκε και έκαναν τη δουλειά τους με αποτελεσματικότητα! Άψογοι επαγγελματίες τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αξιολόγηση Christina Syrakopoulou
18 Ιανουαρίου 2022

Άψογοι σε όλα τους. Την επόμενη μέρα του τηλεφωνήματός μου, έκλεισαν ραντεβού, τοποθέτησαν τις παγίδες για τη μυοκτονία και ολοκλήρωσαν την εργασία σύντομα και επιμελημένα. Ευγενικοί, με το χαμόγελο στα χείλη. Ελπίζω ότι έτσι θα συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Αξιολόγηση Ιωάννης Μητροσίλης
16 Μαρτίου 2021

Μυοκτονίες
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Ποντίκια στο σπίτι Πώς θα τα ξεφορτωθείς;
Απαλλαγείτε από τα τρωκτικά (ποντίκια – αρουραίοι). Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Υπηρεσίες Απολύμανσης και Μυοκτονίας !!!

Ποντίκια στο σπίτι
 

Ραντεβού

Τι σημαίνει Insect Trojan ;
Insect Trojan σημαίνει έντομο δούρειος ίππος και είναι μια εταιρεία Απεντομώσεων – Απολυμάνσεων και Μυοκτονιών η οποία στελεχώνεται από Γεωπόνο – Εντομολόγο απόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τι είναι η Απεντόμωση ;
Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε τις μεθόδους που επιτυγχάνονται για τον έλεγχο – καταπολέμηση των Εντόμων (παρασίτων) της Δημόσιας Υγείας.
Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών
ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλο υψηλής ποιότητας βιοκτόνων σκευασμάτων.
Τι είναι η Απολύμανση ;
Η Απολύμανση είναι μέθοδος καταπολέμησης και καθαρισμoύ ενός χώρου, επιφάνειας ώστε να εξαλειφθούν οι νοσογόνοι μικροοργανισμοί, ιοί, μικρόβια και βακτήρια.
Η μέθοδος της απολύμανσης έχει διαφορά με την μέθοδο και όρο της απεντόμωσης όπου καταπολεμούνται τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.
Τι είναι η Μυοκτονία ;
Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών (ποντίκια – αρουραίοι), με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς
που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.