Μυοκτονία - Ποντίκια

Μυοκτονία – Ποντίκια
Λατινικό όνομα:Rattus norvegicus
Βάρος500grms
Μήκος σώματος25 cm
Χρώμακαστανό ή γκρί

Μυοκτονία ! Πώς να απαλλαγείτε από τα ποντίκια ?

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ποντίκια στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.

Ποντίκια Καταπολέμηση

Το νορβηγικό ποντίκι έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα. Είναι νυκτόβιο και καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά. Είναι επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία.

Μυοκτονία
Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών , με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.

Ο αρουραίος είναι θηλαστικό ζώο που ανήκει στην τάξη των τρωκτικών.

Μοιάζει εξωτερικά με τον ποντικό, από τον οποίο ξεχωρίζει όμως εύκολα λόγου του μεγαλύτερου μεγέθους του, έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα, μήκους 25 εκ και ουρά ίσου μήκους. Το τρίχωμά του είναι πυκνό ενώ το κάτω μέρος του σώματος του έχει ανοιχτότερο χρώμα.Είναι νυκτόβιο και καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά. Κυκλοφορεί όλο τον χρόνο. Ζεί μέχρι 3 χρόνια.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τα Ποντίκια

Επικοινωνία

Μυοκτονίες
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα έντομα. Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Δωρεάν Έλεγχο Απεντόμωσης – Απολύμανσης – Μυοκτονίας !!!

Ραντεβού