Κλείσε Τώρα Ραντεβού
Ποντίκια
Λατινικό όνομα:Rattus norvegicus
Βάρος:500 gr
Μήκος σώματος:25 cm
Χρώμα:καστανό ή γκρί

Πώς να Απαλλαγείτε από τα ποντίκια στο σπίτι ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε και έχετε ποντίκια στο σπίτι σας ή στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων σε δολωματικούς σταθμούς από εξειδικευμένους επιστήμονες – γεωπόνους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.
 
Τα ποντίκια μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι μας από πολλά σημεία καθώς η ευελιξία του σώματος τους τα βοηθά στο να προσεγγίσουν και να φωλιάσουν σε οποιαδήποτε χώρο του σπιτιού μας. Η μελέτη του χώρου και ο απαραίτητος έλεγχος είναι σημαντικός για την καταπολέμηση ποντικών στο σπίτι μας έτσι ώστε να απαλλαγούμε μια και καλή.
 
Ένα ποντίκι στο σπίτι μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο γιατί μεταφέρει μολυσματικές ασθένειες και γενικά τα ποντίκια κρύβονται κάτω από ψυγεία νεροχύτες πάγκους κουζίνας αλλά και όπου μπορεί να βρεί σε κοντινή απόσταση τροφή.

Καταπολέμηση ποντικών

Το νορβηγικό ποντίκι έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα.
Είναι νυκτόβιο και καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά.
Είναι επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία.
Τα ποντίκια είναι φορείς βακτηρίων, ιών, μυκήτων και να μεταδίδουν σε ζώα και σε ανθρώπους πολλές επικίνδυνες ασθένειες.
Η μετάδοση γίνεται είτε με επαφή των τρωκτικών με τρόφιμα είτε μέσω δαγκώματος από τα ίδια τα τρωκτικά.

Μυοκτονία
Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών, με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP. Περιοχές Εξυπηρέτησης Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών.

Ο αρουραίος είναι θηλαστικό ζώο που ανήκει στην τάξη των τρωκτικών.

Μοιάζει εξωτερικά με τον ποντικό, από τον οποίο ξεχωρίζει όμως εύκολα λόγου του μεγαλύτερου μεγέθους του, έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα, μήκους 25 εκ και ουρά ίσου μήκους.
Το τρίχωμά του είναι πυκνό ενώ το κάτω μέρος του σώματος του έχει ανοιχτότερο χρώμα. Κυκλοφορεί κυρίως τη νύχτα και είναι καλός κολυμβητής, παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά. Κυκλοφορεί όλο τον χρόνο και ζεί μέχρι 3 χρόνια.
 
Οι ποντικοί (μύες) ανήκουν στην τάξη των τρωκτικών, η οποία αριθμεί τα 3000 είδη και είναι η μεγαλύτερη απ’ όλες τις τάξεις των θηλαστικών.
Η παρουσία των ποντικών στο σπίτι δεν είναι καθόλου διασκεδαστική το αντίθετο μάλιστα.
Οι ποντικοί αποτελούν φορείς και μεταδότες πολλών παθογόνων μικροοργανισμών, οι οποίοι προκαλούν στον άνθρωπο ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τα Ποντίκια

Επικοινωνία

Υπηρεσίες καταπολέμησης των ποντικιών

Ποντίκια και κατοικίδια ζώα

Σε σπίτια και σε χώρους όπου διατηρούνται κατοικίδια ζώα συνήθως σκυλιά και γάτες είναι πιο εύκολο να προσελκυσθούν ποντίκια από τις οσμές των ζωοτροφών.
Για να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα ύπαρξης ποντικών στο σπίτι πρέπει να λαμβάνεται πρόνοια ώστε η ζωοτροφή να μην σκορπίζεται στον γύρω χώρο και τυχόν περισσεύματα μετά τα γεύματα των ζώων – κατοικίδιων να καθαρίζονται και να αφαιρούνται αμέσως.
 
Σε περίπτωση που θα γίνει αντιληπτή η παρουσία ενός και μόνο ποντικιού προστατέψτε το σπίτι σας από τα τρωκτικά λαμβάνοντας αμέσως μέτρα μυοκτονίας για να μειωθεί και εξαλειφθεί η εγκατάσταση και ο πολλαπλασιασμός τους.

Φωτοβολταϊκά Πάνελ και Ποντίκια

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ – πλαίσια που τοποθετούνται στις στέγες των σπιτιών πρέπει να προστατεύονται από τα ποντίκια γιατί λόγω των καλωδίων που έχουν μπορεί να υπάρξει αυξημένος κίνδυνος σπινθήρων και πρόκλησης πυρκαγιάς από τα φαγώματα στις καλωδιώσεις.
Χρειάζεται μυοκτονία για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες και αποφυγή περιττών εξόδων.

Ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων.

Είναι συχνό το φαινόμενο να παρατηρούνται ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων από επιθέσεις ποντικιών.
Πολλές φορές κυρίως σε χώρους όπως parking μακριά από κόσμο ή στην εξοχή έχουν σημειωθεί ζημιές στα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων καθώς τα ποντίκια αρέσκονται να ροκανίζουν παντός είδους καλώδια.
 
Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των ποντικών είναι η μυοκτονία με την τοποθέτηση ειδικών δολωματικών σταθμών στον χώρο που σταθμεύετε το όχημά σας από όπου η πρόσβαση είναι επικίνδυνη.

Ποντίκια στο σπίτι: Πώς θα τα ξεφορτωθείς;

Οι ποντικοί μέσα στο σπίτι μας μπορούν να μπουν με δυο τρόπους. Είτε ενεργητικά είτε παθητικά. Ενεργητικά μπορεί να μπαίνουν τα ποντίκια στο σπίτι σας από κάποια είσοδο του χώρου όπως παράθυρα και πόρτες.
 
Ένα ποντίκι εισέρχεται στο σπίτι μας όταν πρόκειται να αναζητήσει τροφή και κάπου να φωλιάσει για αυτό προστατεύουμε τα τρόφιμα μας σε συσκευασίες τροφίμων.
Παθητικά ο ποντικός εισέρχεται στον χώρο μας είτε από μεταφορά επίπλων, μηχανών, μέσω κουτών και ο πολλαπλασιασμός τους είναι θέμα χρόνου.
 
Τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για την αποφυγή των ποντικιών στο σπίτι είναι η σωστή τοποθέτηση των απορριμμάτων μέσα σε ειδικά δοχεία.
Απορρίμματα που περιέχουν αποφάγια και αφήνονται μέσα σε πλαστικές σακούλες για πολλές ώρες έξω από τα κτήρια, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως πηγή προσέλκυσης ποντικών από τη μυρωδιά.
 
Ο συχνός καθαρισμός και η απομάκρυνση των υπολειμμάτων ζωοτροφών από τα σπιτάκια σκύλων.
Υπολείμματα ζωοτροφών αποτελούνε την κυρία αιτία προσέλκυσης ποντικών σε σπίτια που συντηρούν οικιακά ζώα – κατοικίδια.

Περιττώματα ποντικού

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τα περιττώματα ποντικιού από περιττώματα αρουραίων (ή περιττώματα άλλων παρασίτων), αλλά το μέγεθος είναι βασικός παράγοντας διαφοροποίησης. Τα περιττώματα του ποντικιού έχουν γενικά μήκος από ένα όγδοο έως ένα τέταρτο της ίντσας. Είναι επίσης κωνικά στα άκρα και μπορεί να μοιάζουν με σκούρους κόκκους ρυζιού.

Παρά τα όσα μπορεί να ακούσετε, είναι δύσκολο να προσδιορίσετε πόσο παλιά είναι τα περιττώματα τρωκτικών, καθώς το χρώμα εξαρτάται συχνά από την πηγή τροφής. Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε την ηλικία των περιττωμάτων είναι να αφαιρέσετε τα περιττώματα και στη συνέχεια να επιθεωρήσετε ξανά την περιοχή μετά από 24 ώρες. Εάν έχετε νέα περιττώματα, τότε έχετε μια τρέχουσα προσβολή.

Τα περιττώματα αρουραίων είναι συνήθως μισή ίντσα σε μήκος. Αυτά τα περιττώματα είναι ευρύτερα και μεγαλύτερα από τα περιττώματα ποντικιού.

Περιττώματα ποντικού - Κακά ποντικού
Περιττώματα ποντικού - Κακά ποντικού
 

Η Γνώμη των Πελατών μας!

Καταπληκτικά τα παιδιά. Επαγγελματίες, τυπικοί και ευχάριστοι. Να μη συζητήσω ότι λύθηκε το πρόβλημα με τις κατσαρίδες και συνεχίζουμε συντήρηση κάθε χρόνο! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Evita Kalpo Avatar Evita Kalpo
18 Ιουλίου 2023

Ορισμός του επαγγελματία και της ευγένειας! Τους καλώ κάθε χρόνο για απεντομωση στο διαμέρισμα μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εξυπηρετικοί γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Το σημαντικότερο για μένα είναι πως είναι Γεωπόνοι οπότε γνωρίζουν και καταλαβαίνουν ακριβώς το πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσουν. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με όλη τη σημασία της λέξης!!

Andreas Masouras Avatar Andreas Masouras
20 Ιουνίου 2023

Απόλυτα ικανοποιημένη από την υπηρεσία, εξολοθρεύτηκαν κατσαρίδες που είχα σε ισόγειο και δεν είχα επανεμφάνιση μέχρι την επόμενη απεντόμωση, ένα έτος μετά. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, γεωπόνοι με φάρμακα ασφαλή για ζώα, ευγενέστατοι και επεξηγηματικοί. Δεν τους αλλάζω.

Maria Chira Avatar Maria Chira
6 Ιουνίου 2023

Ο ορισμός της ευγένειας, της καλοσύνης και της μόνιμα καλής διάθεσης, χαραγμένο στα πρόσωπα αυτών των δύο παιδιών. Τυφλή ( κυριολεκτικά ) εμπιστοσύνη σε όλες τις εργασίες ( οικιακές & επαγγελματικές ) όλα αυτά τα τελευταία χρόνια......Άνθρωποι που σπανίζουν !

Dimitris Kalpakas Avatar Dimitris Kalpakas
10 Απριλίου 2023

Επαγγελματιες και, άμεση εξυπηρέτηση. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Χρόνια τώρα επαγγελματική δουλειά με τρομερά αποτελέσματα. Εξουδετέρωση από τις σαρανταποδαρουσες και τα κουνούπια όπου στην περιοχη μας υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Aggelos K Avatar Aggelos K
4 Απριλίου 2023

Πολύ συμπαθητικα τα παιδια τα είχα ξανακαλεσει πριν δύο Χρόνια! Ήταν άψογα στη δουλειά τους!

Δομνα Βουδουρη Avatar Δομνα Βουδουρη
4 Ιανουαρίου 2023

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, άμεση εξυπηρέτηση με γνώση του αντικειμένου και ευγενείς. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Έλενα Κωστοπούλου Avatar Έλενα Κωστοπούλου
11 Νοεμβρίου 2022

Φανταστική δουλεια πολύ καλα καταρτησμενοι στο αντικείμενο. Άμεση εξυπηρέτηση. Το προτεινω ανεπιφύλακτα

Ρένα Κατσή Avatar Ρένα Κατσή
5 Νοεμβρίου 2022

Καταπληκτικοί επαγγελματίες Χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες τους πανω απο 3 χρόνια κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπραβο!

Ρανια Χαμηλού Avatar Ρανια Χαμηλού
18 Οκτωβρίου 2022

Πολύ καλοί, ευγενικοί, άμεσοι και αποτελεσματικοί! Μας έχουν βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κουνούπια, μυρμήγκια και άλλα έντομα

Antonis Papadogiannakis Avatar Antonis Papadogiannakis
6 Οκτωβρίου 2022

Εξαιρετικοί επαγγελματίες ακριβείς στο ραντεβού τους σχολαστικοί στη δουλειά τους .Πολύ καλοί επιστήμονες πρόθυμοι να σου εξηγήσουν και να λύσουν κάθε πρόβλημα που έχει προκύψει.Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Tzeni Damianea Avatar Tzeni Damianea
2 Οκτωβρίου 2022

Είναι η 2η φορά που καλώ τα συγκεκριμένα παιδιά καθώς το αποτέλεσμα πέρυσι ήταν εξαιρετικό και το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιήσαν κράτησε μακρυά έντομα και κατσαρίδες για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ευγενικοί και επαγγελματίες γεωπόνοι, ανταποκρίνονται άμεσα για να σε εξυπηρετήσουν.

Athanasia Avatar Athanasia
11 Ιουλίου 2022

Εξαιρετικοί επαγγελματίες γεωπόνοι! Πλήρως καταρτισμένοι και ενημερωμένοι, χρησιμοποιούν ποιοτικά φάρμακα και καλύπτουν κάθε χώρο και σημείο του σπιτιού που απαιτείται. Κάθε χρόνο επιλέγουμε να κάνουμε απεντόμωση στο σπίτι μαζί τους και είμαστε πάντα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα! Πάντα ευγενικοί και φιλικοί, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

κικο ο Avatar κικο ο
25 Ιουνίου 2022

Προσηνείς, άμεσοι, και πολύ καλοί επαγγελματίες. Συνιστώνται ανεπιφύλακτα,

Thanos Efstathiou Avatar Thanos Efstathiou
21 Ιουνίου 2022

Εμπιστευτείτε την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την κατάρτησή τους. Είναι η σίγουρη λύση!

Kontaxaki Stella Avatar Kontaxaki Stella
18 Ιουνίου 2022

Σας ευχαριστούμε για την καταπληκτική δουλειά. Επαγγελματίες με συμβουλές και επεξηγήσεις. Αλέξανδρος, Λεωνίδας, Ειρήνη, Αριάδνη.

Alexander Kurpick Avatar Alexander Kurpick
4 Απριλίου 2022

Πολύ καλά παιδιά και επαγγελματίες! Γεωπόνοι! βασικό! άψογη εξυπηρέτηση!

Spyros Pavlakos Avatar Spyros Pavlakos
18 Ιανουαρίου 2022

Είχαμε πρόβλημα με έντομα άψογη δουλειά και άμεση το προβλημα εξαλείφθηκε πλήρως. Τα παιδιά αξιαγάπητα και πρόθυμοι να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία είχαμε. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ Avatar ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ
14 Ιανουαρίου 2022

Εξαιρετικοι, τέλεια αποτελέσματα σε απεντομωση. Όσες φορές έχουν έρθει είναι πάντα στην ώρα τους και πολύ φιλικοί. Επίσης, παίρνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις τώρα σε καιρό πανδημίας, πράγμα που το συναντάς σπάνια.

Aggelos Avgerinos Avatar Aggelos Avgerinos
10 Ιανουαρίου 2022

Άμεση ανταπόκριση, η καλύτερη εξυπηρέτηση που έχω δει ποτέ! Τα παιδιά ήρθαν άμεσα όποτε χρειάστηκε και έκαναν τη δουλειά τους με αποτελεσματικότητα! Άψογοι επαγγελματίες τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Christina Syrakopoulou Avatar Christina Syrakopoulou
8 Ιανουαρίου 2022

Μυοκτονίες
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Έχετε ποντίκια στο σπίτι σας Πώς θα τα ξεφορτωθείς;
Απαλλαγείτε από τα τρωκτικά ποντίκια και αρουραίοι. Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Υπηρεσίες Απολύμανσης και Μυοκτονίας !!!

Ποντίκια στο σπίτι
Τι σημαίνει Insect Trojan ;
Insect Trojan σημαίνει έντομο δούρειος ίππος και είναι μια εταιρεία Απεντομώσεων – Απολυμάνσεων και Μυοκτονιών η οποία στελεχώνεται από Γεωπόνο – Εντομολόγο απόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τι είναι η Απεντόμωση ;
Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε τις μεθόδους που επιτυγχάνονται για τον έλεγχο – καταπολέμηση των Εντόμων (παρασίτων) της Δημόσιας Υγείας.
Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών
ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλο υψηλής ποιότητας βιοκτόνων σκευασμάτων.
Τι είναι η Απολύμανση ;
Η Απολύμανση είναι μέθοδος καταπολέμησης και καθαρισμoύ ενός χώρου, επιφάνειας ώστε να εξαλειφθούν οι νοσογόνοι μικροοργανισμοί, ιοί, μικρόβια και βακτήρια.
Η μέθοδος της απολύμανσης έχει διαφορά με την μέθοδο και όρο της απεντόμωσης όπου καταπολεμούνται τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.
Τι είναι η Μυοκτονία ;
Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών όπως ποντίκια και αρουραίοι, με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.

Ραντεβού