Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες

Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών, με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και Καταπολέμησης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.
Τα τρωκτικά ποντίκιααρουραίοι είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες σοβαρές για την υγεία του ανθρώπου.

Μυοκτονία
Η εταιρεία Insect Trojan προσαρμοσμένη με την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί με τον covid-19 στην χώρα μας και πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής για τους πελάτες μας ερχόμαστε στον χώρο σας για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης.
Είμαστε δίπλα σου για σένα & την οικογένεια σου!
#MenoumeAsfaleis #MenoumeYgieis
 

Μόλις 3 Εύκολα Βήματα Για να Απαλλαγείτε από τα Ποντίκια

Βήμα 1

Δωρεάν Έλεγχος

επιθεώρηση χώρου ποντικών και αρουραίων

Βήμα 2

Διάγνωση προσβολής

Διάγνωση προσβολής ποντικών και αρουραίων

Βήμα 3

Καταπολέμηση των ποντικών

Μυοκτονία για ποντίκια
Στην συνέχεια η εταιρεία μας με γνώμονα την εμπειρία μας και την επιστήμη μας επιλέγουμε σε εσωτερικούς η εξωτερικούς χώρους την χρήση δολωματικών σταθμών ασφαλείας που τοποθετούνται στα σημεία διέλευσης των ποντικών και αρουραίων για την καταπολέμηση τους.
Τέλος η εφαρμογή γίνεται από Γεωπόνο – Εντομολόγο το συντομότερο δυνατόν Εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών μας.
 
Insect Trojan Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις . Γεωπόνος – Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις για τα τρωκτικά που είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία όπως ποντίκια – αρουραίοι. Πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του! Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, ο Δωρεάν έλεγχος!
 
Επιλέξτε μας για να σας προσφέρουμε ποιοτική, οικονομική και με εγγυήσεις μυοκτονία σε Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη, Πεντέλη, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Μελίσσια, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Ερυθραία, Αθήνα, Κολωνάκι και άλλα. !

Υπηρεσίες

Ποντίκια - κατοικίδια ζώα

Σε σπίτια και σε χώρους στους οποίους διατηρούνται κατοικίδια ζώα (συνήθως σκυλιά) είναι δυνατόν να προσελκυσθούν ποντίκια από τις οσμές των ζωοτροφών.
Για να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα αυτή, πρέπει να λαμβάνεται πρόνοια ώστε η ζωοτροφή να μην σκορπίζεται στον γύρω χώρο και τυχόν περισσεύματα μετά τα γεύματα των ζώων, να καθαρίζονται αμέσως.
Σε περίπτωση που θα γίνει αντιληπτή η παρουσία ενός και μόνο ποντικιού, να λαμβάνονται αμέσως μέτρα μυοκτονίας για να προλαμβάνεται η εγκατάσταση και ο πολλαπλασιασμός τους.

Φωτοβολταϊκά και Ποντίκια

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που τοποθετούνται στις στέγες των σπιτιών πρέπει να προστατεύονται από τα ποντίκια γιατί λόγω των καλωδίων που έχουν μπορεί να υπάρξει αυξημένος κίνδυνος σπινθήρων και πρόκλησης πυρκαγιάς από τα φαγώματα στις καλωδιώσεις, τοποθετούνται στα σημεία διέλευσης δολωματικοί σταθμοί.
Χρειάζεται μυοκτονία για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες και αποφυγή περιττών εξόδων.

Ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων.

Είναι συχνό το φαινόμενο να παρατηρούνται ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων από επιθέσεις ποντικιών.
Πολλές φορές κυρίως σε parking μακριά από κόσμο ή στην εξοχή έχουν σημειωθεί ζημιές στα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων καθώς τα ποντίκια αρέσκονται να ροκανίζουν παντός είδους καλώδια.
Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των ποντικών είναι η μυοκτονία με την τοποθέτηση ειδικών δολωματικών σταθμών στον χώρο που σταθμεύεται το όχημά σας.

Μυοκτονίες
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα τρωκτικά (ποντίκια – αρουραίοι). Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Δωρεάν Έλεγχο!!!

Ραντεβού