Κλείσε Τώρα Ραντεβού
Κουνούπια
Λατινικό όνομα:Culicidae - Aedes vexans
Μήκος σώματος:2 με έως 10 χιλιοστά

Πώς να απαλλαγείτε από τα Κουνούπια ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κουνούπια στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων από εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.
 
Απεντόμωση
Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός καθώς και ο νεφελοψεκασμός που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλα υψηλής ποιότητας βιοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Η εφαρμογή του νεφελοψεκασμού (fogging) γίνεται σε εξωτερικό χώρο, στον κήπο σας και στα φυτά σας.

Καταπολέμηση Κουνουπιών

Τα κουνούπια με λατινικό όνομα Αedes vexans έχουν μέτριο μέγεθος σώματος και μακριά πόδια. Ευνοείται από την ύπαρξη στάσιμων υδάτων.
Τα τέλεια δραστηριοποιούνται το βράδυ ή το σούρουπο και συγκεντρώνονται σε δροσερά και σκιερά μέρη την ημέρα. Τρέφονται αποκλειστικά με αίμα.
Είναι φορέας πολλών μεταδοτικών μολυσμάτων και προκαλεί εγκεφαλίτιδα, ελονοσία και μηνιγγίτιδα στον άνθρωπο.

Γενικά τα κουνούπια είναι αιμομυζητικά αρθρόποδα. Υπάρχουν πάνω από 3500 είδη. Καταναλώνουν τις πρωτεΐνες του αίματος για την ανάπτυξη των αυγών τους. Απαραίτητη είναι η ύπαρξη νερού. Για την αντιμετώπιση των κουνουπιών πρέπει να γίνονται ψεκασμοί σε εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων.
Για την ατομική προστασία πρέπει να μπαίνουν σε πόρτες και παράθυρα σίτες.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τα Κουνούπια

Επικοινωνία

Κουνούπια
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα έντομα. Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Υπηρεσίες Απεντόμωσης – Απολύμανσης !!!

Απεντόμωση κουνουπιών
 

Ραντεβού