Κλείσε Τώρα Ραντεβού

Σχετικά Με Εμάς

Η εταιρεία Insect Trojan Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις δημιουργήθηκε από δυο νέους ανθρώπους που σκοπός τους είναι να βελτιωθεί ο τομέας των απεντομώσεων μέσα από την αγάπη για την επιστήμη τους, την συνεχή ενημέρωση σε καινούργια επιστημονικά θέματα, την εργατικότητα τους και τον σεβασμό προς τους πελάτες τους.
Η υλοποίηση και στήριξη της ιδέας αυτής πραγματοποιήθηκε από την ΜΚΟ The People’s Trust η οποία πίστεψε και στήριξε το όραμα μας και την ιδέα μας.

Η Αλεξάνδρα Τουλούμη είναι η Υπεύθυνη M.Sc. Γεωπόνος – Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.).

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις – Μυοκτονίες για όλα τα έντομα και τρωκτικά που φέρουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία δηλαδή κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, μυρμήγκια, τερμίτες, κουνούπια, ακάρεα και τρωκτικά (ποντίκια – αρουραίοι) πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του!
Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα η επιστήμη και η αποτελεσματικότητα!

Επιλέξτε μας για να σας προσφέρουμε ποιοτική και αποτελεσματική Απεντόμωση – Απολύμανση – Μυοκτονία.

Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

Στόχος Μας

Υπηρεσίες
Απεντόμωση – Απολύμανση – Μυοκτονία – Fumigation
Επιστήμη
Η αγάπη για την επιστήμη μας, μας δίνει στόχο να βελτιωνόμαστε και να ικανοποιούμε την κάθε ανάγκη των πελατών μας.
Ποιότητα
Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και των εγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων μας κάνουν ανταγωνιστικούς στον χώρο της απεντόμωσης.

Η Φιλοσοφία Μας

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας με σεβασμό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια χρησιμοποιεί ασφαλή Υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.

Insect Trojan

Εξυπηρέτηση

100%

Επικοινωνία

100%

Αποτελεσματικότητα

100%

Insect Trojan Στόχος

Στόχος της εταιρείας Insect Trojan είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Aπεντόμωσης – Aπολύμανσης – Μυοκτονίας για την διατήρηση συνθηκών εργασίας και υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους όπως σχολεία, εταιρείες, γραφεία, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και σε επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, καντίνες, κρεοπωλεία καθώς και σε οικιακούς χώρους όπως Πολυκατοικίες – Μονοκατοικίες (Σπίτια) .
 
Επιπλέον στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η επικοινωνιακή –
επιστημονική επεξήγηση των ζημιογόνων εντομών (παρασίτων), λεπτομερή ανάλυση της δράσης των
εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που χρησιμοποιούνται.
 
Τα σκευάσματα της εταιρείας είναι ανώτερης ποιότητας τα όποια εφαρμόζονται με την παρουσία της υπεύθυνου Γεωπόνου – Εντομολόγου Αλεξάνδρας Τουλούμη
η οποία κάνει την εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων – εντόμων.
 
Η εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων που περιλαμβάνει την τήρηση φακέλου απεντόμωσης – μυοκτονίας στους επαγγελματικούς χώρους (HACCP – Hazard Analysis Critical Control Point), ο οποίος κρίνεται υποχρεωτικός βάσει του νόμου 852/2004/ΕΚ, παρ. 5.

Για την ισορροπία της δημόσιας υγείας η Insect Trojan καταφέρνει με επαγγελματισμό να είναι ασφαλείς από τα επικίνδυνα έντομα όλοι οι πελάτες της.
Με σεβασμό στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια η Insect Trojan χρησιμοποιεί φαρμακευτικά σκευάσματα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Γεωπόνος – Εντομολόγος Απόφοιτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών . Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της απεντόμωσης . Παρακολούθηση σεμιναρίων εντομολογικού ενδιαφέροντος και πραγματοποίηση διάλεξης στο ΚΕΛΠΝΟ.