Κλείσε Τώρα Ραντεβού
Ψύλλοι
Λατινικό Όνομα:pulex irritans
Μήκος σώματος:1,5 έως 4 χιλ
Χρώμα:Σκούρο Καστανό

Πώς να απαλλαγείτε από τους Ψύλλους ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ψύλλους στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων από εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα Απεντόμωση για Ψύλλους.

Καταπολέμηση Ψύλλων

Ο ψύλλος του ανθρώπου έχει σκούρο καστανό χρώμα. Προτιμά αίμα ανθρώπου αλλά και άλλων θηλαστικών. Προκαλεί αλλεργίες, αλλά και πονοκέφαλο, ανορεξία και απότομο πυρετό. Συνήθως εξαπλώνεται στα φρύδια και τις γεννητικές περιοχές.

Επίσης ο ψύλλος μπορεί να ζήσει πολλούς μήνες χωρίς τροφή, αλλά τα θηλυκά πρέπει να έχουν γεύμα από αίμα για να δώσουν απογόνους. Ζει μέσα στο τρίχωμα του σκύλου ή άλλων θηλαστικών όπως η γάτα. Πολλοί ψύλλοι σε νεαρά ζώα μπορεί να τους προκαλέσουν αφυδάτωση.

Απεντόμωση
Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός καθώς επίσης και ο έλεγχος παρασίτων που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλα υψηλής ποιότητας βιοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τους Ψύλλους

Επικοινωνία

Τσιμπήματα ψύλλων

Το δάγκωμα από ψύλλους είναι τόσο ενοχλητικό, καθώς προκαλεί έντονη φαγούρα, όσο και επικίνδυνο, επειδή τα ζώα αυτά αποτελούν ενδιάμεσους ξενιστές για πολλά παράσιτα. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να διευκολύνουν στην εξάπλωση των επιδημιών. Για την προφύλαξη από τους ψύλλους πολλές φορές γίνεται προληπτικός καθαρισμός των οικιών, επειδή τα έντομα γεννούν τα αυγά τους σε σκοτεινά και σκονισμένα μέρη. Επίσης, χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα υψηλής ποιότητας για την καταπολέμηση από Γεωπόνο.

Τσιμπήματα ψύλλων
Τσιμπήματα ψύλλων
 

Ψύλλοι
Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα έντομα. Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης !!!

Ραντεβού