Κλείσε Τώρα Ραντεβού
Σκόρος
Λατινικό όνομα:Ephestia (Anagasta) kuhniella
Μήκος σώματος:15 με 20 cm
Χρώμα:Σκούρο καστανό

Πώς να Απαλλαγείτε από τον Σκόρο ;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε Σκόρο στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων από εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.

Καταπολέμηση Σκόρου

Ο μεσογειακός σκόρος αλευριού είναι ένας σκόρος της οικογένειας Pyralidae. Είναι ένα κοινό παράσιτο δημητριακών, ιδίως αλευριού. Το τέλειο έντομο έχει άνοιγμα πτερύγων 18-25 mm με χρώμα σκούρο. Ανήκει στην κατηγορία των λεπιδόπτερων. Τα τέλεια έντομα εμφανίζονται την άνοιξη. Τα θηλυκά ωοτοκούν συνήθως 200 – 300 αυγά το καθένα. Προσβάλουν άλευρα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, σιτηρά. Αυτός ο σκόρος βρίσκεται σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε χώρες με εύκρατα κλίματα. Τα περιττώματα των προνυμφών προκαλούν προβλήματα όπως δυσάρεστες οσμές στα αλεύρια.

Απεντόμωση
Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός καθώς επίσης και ο έλεγχος παρασίτων που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλα υψηλής ποιότητας βιοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τον Σκόρο

Επικοινωνία

Κλείσε Ραντεβού Τώρα!

Απαλλαγείτε από τα έντομα.
Καταπολέμηση με ένα κλικ είμαστε δίπλα σας για Υπηρεσίες Απεντόμωσης – Απολύμανσης !!!

Ραντεβού