Κλείσε Τώρα Ραντεβού

Η Εκπαίδευση Μας

Η Αλεξάνδρα Τουλούμη είναι η Υπεύθυνη M.Sc. Γεωπόνος – Εντομολόγος Απόφοιτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.).
Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Απεντόμωσης – Απολύμανσης. Παρακολούθηση σεμιναρίων εντομολογικού ενδιαφέροντος και πραγματοποίηση διάλεξης στο ΚΕΛΠΝΟ.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.)Στόχος Μας

Στόχος της εταιρείας Insect Trojan είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για την διατήρηση συνθηκών εργασίας και υγιεινής σε χώρους όπως σχολεία, εταιρείες, γραφεία, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, καφετερίες, καντίνες, κρεοπωλεία καθώς και σε οικιακούς χώρους όπως πολυκατοικίες – μονοκατοικίες (Σπίτια).

Επιπλέον στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η επικοινωνιακή – επιστημονική επεξήγηση των ζημιογόνων εντομών (παρασίτων), λεπτομερή ανάλυση της δράσης των εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που χρησιμοποιούνται.

Τα σκευάσματα της εταιρείας μας είναι ανώτερης ποιότητας τα όποια εφαρμόζονται με την παρουσία της υπεύθυνου Γεωπόνου – Εντομολόγου Αλεξάνδρας Τουλούμη η οποία κάνει την εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων – εντόμων.

Η εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων που περιλαμβάνει την τήρηση φακέλου απεντόμωσης – μυοκτονίας στους επαγγελματικούς χώρους (HACCP – Hazard Analysis Critical Control Point), ο οποίος κρίνεται υποχρεωτικός βάσει του νόμου 852/2004/ΕΚ, παρ. 5.