Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες

Η Αλεξάνδρα Τουλούμη είναι η Υπεύθυνη Γεωπόνος ΓΠΑ M.Sc – Εντομολόγος Απόφοιτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών . Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Απεντόμωσης – Απολύμανσης . Παρακολούθηση σεμιναρίων εντομολογικού ενδιαφέροντος και πραγματοποίηση διάλεξης στο ΚΕΛΠΝΟ.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


 

 

Στόχος Μας

Στόχος της εταιρείας Insect Trojan είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Aπεντόμωσης – Aπολύμανσης – Μυοκτονίας για την διατήρηση συνθηκών εργασίας και υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους όπως σχολεία, εταιρείες, γραφεία, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και σε επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, καφετερίες, καντίνες, κρεοπωλεία καθώς και σε οικιακούς χώρους όπως Πολυκατοικίες – Μονοκατοικίες (Σπίτια) .

Επιπλέον στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η επικοινωνιακή – επιστημονική επεξήγηση των ζημιογόνων εντομών (παρασίτων), λεπτομερή ανάλυση της δράσης των εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που χρησιμοποιούνται.

Τα σκευάσματα της εταιρείας μας είναι ανώτερης ποιότητας τα όποια εφαρμόζονται με την παρουσία της υπεύθυνου Γεωπόνου – Εντομολόγου Αλεξάνδρας Τουλούμη η όποια κάνει την εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων (εντομών).

Η εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων που περιλαμβάνει την τήρηση φακέλου απεντόμωσης – μυοκτονίας στους επαγγελματικούς χώρους (HACCP – Hazard Analysis Critical Control Point), ο οποίος κρίνεται υποχρεωτικός βάσει του νόμου 852/2004/ΕΚ, παρ. 5.